ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 17، شماره 107 - ( 1399 )
تعیین شرایط مناسب نگهداری گیاه سالیکورنیای تازه
ص. 11-1
10.52547/fsct.17.107.1
عادل میرمجیدی هشتجین
،
رضا فامیل مؤمن
،
نیر اعظم خوش خلق سیما
چکیده
(1884 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(876 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی فراسودمند حاوی پودر تفاله لیمو ترش و قند مایع خرما
ص. 23-13
10.52547/fsct.17.107.13
سیده الهام موسوی کلجاهی
،
امیر بابایی صدر
چکیده
(1711 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(955 دریافت)
بهینه سازی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از پوشش کیتوزان حاوی عصاره پوست سیب
ص. 37-25
10.52547/fsct.17.107.25
امیر حسین ابراهیمی
،
سید ابراهیم حسینی
،
ژاله خوشخو
چکیده
(1439 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(891 دریافت)
بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط ایزومالت و مالتودکسترین بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی کم کالری
ص. 49-39
10.52547/fsct.17.107.39
سیده الهام موسوی کلجاهی
،
امیر بابابی صدر
چکیده
(1553 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(969 دریافت)
تأثیر درجه استخراج آرد و آنزیمهای آمیلاز و زایلاناز بر بافت و ویژگیهای حسی نان بربری
ص. 65-51
10.52547/fsct.17.107.51
زهرا شیخ الاسلامی
،
مهدی کریمی
،
مهدی قیافه داودی
،
مریم محفوظی
چکیده
(1703 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1449 دریافت)
بررسی برخی ویژگیهای فیزیکی پودر نوشیدنی فوری بر پایه عصاره چغندر قرمز، کف پوشی شده به دو روش هوای داغ و انجمادی
ص. 80-67
10.52547/fsct.17.107.67
مرضیه حاجی آقایی
،
اکرم شریفی
چکیده
(2461 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1009 دریافت)
بررسی رشد، متابولیسم اسیدهای آلی و قند و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در عصاره عناب
ص. 89-81
10.52547/fsct.17.107.81
بهناز محمودی
،
زینب السادات ابراهیم زاده موسوی
،
فرامرز خداییان
چکیده
(1611 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1127 دریافت)
بررسی ویژگیهای ممانعتی کاغذهای پوشش دهی و تیمار شده با پلیکاپرولاکتون و نانومواد کریستال سلولز و اکسید روی
ص. 105-91
10.52547/fsct.17.107.91
بردیا صدیفی
،
نورالدین نظرنژاد
،
حسن شریفی
چکیده
(1325 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1093 دریافت)
بررسی مدلهای همدمای جذب بر قابلیت حذف ناخالصی های ملاس رقیق چغندرقند با استفاده از کربن فعال پودری
ص. 118-107
10.52547/fsct.17.107.107
بیوک آقا فرمانی
،
صمد بدبدک
،
سعید داداشی
چکیده
(1342 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(879 دریافت)
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره بره موم و اثر آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن آفتابگردان
ص. 130-119
10.52547/fsct.17.107.119
مازیار اسفندیاری فرد
،
سیدحمیدرضا ضیاءالحق
چکیده
(1747 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(943 دریافت)
اثر حاملهای مالتودکسترین و صمغ عربی بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی هیدرولیزشدههای کازئین خشک شده به روش پاششی
ص. 145-131
10.52547/fsct.17.107.131
زهرا اکبربگلو
،
آسا کمالی شجاعی
،
خشایار سرابندی
چکیده
(1326 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1149 دریافت)
اثر غلظت زیست پلیمرهای سدیم کازئینات و صمغ زانتان بر قابلیت تولید اولئوژل بر اساس سیستم امولسیون روغن در آب
ص. 159-147
10.52547/fsct.17.107.147
مریم مراد عباسی
،
سید امیر حسین گلی
،
گلی فیاض
چکیده
(1762 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(892 دریافت)
استخراج روغن از دانه ی کلزا همراه با برگ زیتون با روش پرس سرد و بررسی ویژگیهای کیفی آن
ص. 169-161
10.52547/fsct.17.107.161
سولماز کریم پور گلسفیدی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(2276 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(930 دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون کوکی حاوی پودر پسماند هویج به روش سطح پاسخ
ص. 183-171
10.52547/fsct.17.107.171
عادیه انور
،
بهزاد ناصحی
،
سحر اصغری پور
چکیده
(1228 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(823 دریافت)
ارزیابی تولید سرکه عناب و نقش مخمر ساکارومایسس سرویزیه و گلوکز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و خاصیت آنتی اکسیدانی آن
ص. 195-185
10.52547/fsct.17.107.185
طیبه شاهی
،
سید مهدی جعفری
،
مرتضی محمدی
،
محسن پویان
،
مهدی ابراهیمی
،
ساره حسینی
چکیده
(1691 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(782 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS